Crezi că o elevă cu ZECE la BAC ar ieși în oraș cu un elev de 6? Vezi răspunsul VIDEO


Elevele din Cluj, care au luat zece la Bac, au răspuns unei întrebări aflate pe buzele multora: ”Dacă ar accepta să se întâlnească cu un băiat care învață mai slab?”.

Nu contează foarte mult, însă pentru a exista o conversație cu o persoană trebuie să existe un anumit nivel. De obicei, o persoană, nu vreau să generalizez, dar, o persoană care nu învață așa de bine, nu are aceleași preocupări și aceleași gusturi cu o pesoană care învață mai bine, dar nu vreau să generalizez”, a spus Alexandra Marian, o elevă de zece de la Liceul Gheorghe Șincai.

Nu aș exlcude pe nimeni pe baza unei note. Până la urmă și notele sunt relative. Și zecele nostru e relativ”, a spus Gabriela Todean, colegă cu Alexandra la același liceu.

Pe de altă parte Alexandra a recunoscut că a ieșit în oraș și cu un băiat care are note mai mici. ”Nu a fost rău. Eu nu iau în calcul nota, dar se vede la nivelul unei conversații, din păcate, băieți, dar și fete care învață mai slab au total alte preocupări”, a spus Alexandra.

Acești tineri care nu învață atât de bine vor să devină vedete ca să zic așa. Își construiesc anumite abilități pe care să le folosească pentru a obține o slujbă cu care vor avea un salariu mai mare ca și noi”, a spus Gabriela Todean.

 

Elevele din Cluj cu zece la Bac, întrebate dacă vor să plece din țară! Vezi cum au răspuns VIDEO

Comentarii Facebook