Cozi la ridicarea documentelor la Serviciul de Înmatriculări și Permise Cluj - VIDEO


Clujenii reclamă că se formează cozi la Serviciul de Înmatriculări și Permise Cluj, fiind vorba despre noua locație deschisă în Someșeni.

Aglomerația s-a format la ghiseul de eliberare documente. Majoritatea persoanelor care așteaptă trebuie să își ridice documentele. La coada se stă și 50 de minute, programul fiind foarte scurt, ora 10-16”, ne-a relatat un clujean. 

Noul sediu a fost inaugurat zilele trecute, prin mutarea activității de pe stada Albac, în capăt la cartierul Someșeni, în sediul Vămii Cluj.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean: Deschiderea noului Serviciu de Permise și Înmatriculări a fost o prioritate a mandatului meu

Sute de autoturisme au fost scoase zilnic din Gheorgheni, dar aglomerația se va muta în Someșeni.

Aglomerația creată de cele 300-500 mașini care veneau zilnic în cartierul Gheorgheni în zona str. Albac pentru înmatriculări auto sau permise a dus la decizia unei colaborări între Primăria Cluj-Napoca, Instituția Prefectului Județul Cluj și Ministerul de Finanțe pentru a face posibilă mutarea sediului acestui serviciu din Gheorgheni în Someșeni. 

Ca urmare, de astăzi, sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului județului Cluj funcționează la o nouă adresă, în clădirea în care se află și Vama Cluj, pe strada Traian Vuia, nr. 157”, a precizat primarul Emil Boc. 

Primăria Cluj-Napoca a investit 431.758 lei (fără TVA) pentru amenajarea unei zone cât mai accesibile pentru clujeni: 80 locuri de parcare, reamenajare trotuare, colaborare cu CTP Cluj-Napoca pentru înființarea unei stații pentru transport în comun în fața clădirii, înființarea unei treceri de pietoni. 


Comentarii Facebook