Copiii din Someseni au o noua gradinita

 

Gradinita "Aschiuta" a fost finalizata cu ajutorul Primariei Cluj-Napoca in Someseni, pe strada Traian Vuia nr. 87.

Astfel, in luna septembrie a acestui an cei peste 200 de copii care vor fi ingrijiti in aceasta unitate sa beneficieze de toate conditiile.

Investitia a fost demarata de Primaria municipiului Cluj-Napoca in luna iulie 2011, in urma licitatiei publice, si a inclus pe de o parte demolarea vechii cladiri a gradinitei –aflate in stare avansata de degradare si construirea unui alt imobil, care sa permita de aceasta data atat functionarea unei gradinite, dar si a unei crese. Executantul lucrarilor a fost societatea CONSTRUDAVA S.R.L, valoarea investitiei fiind de  2.354.490 de  lei fara TVA, iar termenul de executie de 8 luni.

Suprafata construita a cladirii este de 861 mp, suprafata desfasurata de 2.393 mp, iar cea utila de 2.064 mp.

Spatiul destinat gradinitei ofera la demisol o sala multifunctionala, o sala pentru gimnastica, spatii tehnice, atelier activitati de intretinere, spatii tehnice-calcatorie, spatii tehnice-spalatorie, filtru vestiar, magazie, depozit materiale, bucatarie, magazie depozit, spalator.

La parter exista 2 sali de grupa, cabinet medical, izolator, secretariat, birou conducere, depozit material didactic, sala de mese, filtru vestiar, grupuri sanitare. Etajul gazduieste 4 sali de grupa, cabinetul psihologic, cabinetul pentru logoped, vestiarul educatoarelor, cabinet multimedia, filtru vestiar, sala de mese, grupuri sanitare, un cabinet metodic si un depozit material didactic. Spatiul destinat cresei pune la dispozitia copiilor 2 sali de grupa si 2 dormitoare si anexele aferente, respectiv oficiu, grup sanitar, depozit material didactic, filtru vestiar, cabinet medical.

Comentarii Facebook