Controlorul AGRESIV din Cluj recidivează. L-a tras jos din autobuz pentru că i-a luat apărarea unei fete

 

Un controlor acuzat că este agresiv de călători, în repetate rânduri, a recidivat zilele trecute pe linia autobuzului 30.

 

Jurnalistul Vasile Manu a publicat pe o rețea de socializare două imagini în care apar doi controlori și un călător, dat jos cu forța din autobuz.

 

Doi controlori CTP Cluj cam recalcitranţi au agresat un barbat si l-au tras afara din 30 in statia din Parcul Central pentru că a îndrăznit sa ii ia apararea unei fete care a avut bilet si controlorii i-au zis fetei pe un ton destul agresiv ca nu ii bun biletul.

 

Barbatul in albastru a fost bruscat si agresat de individul cu geaca maro. Celalalt controlor e grasul cărunt. Băiatul cu ochelari s-a dat jos să aplaneze conflictul.

 

Unde dracu îi găseşte CTP Cluj-Napoca pe toţii controlorii ăştia agresivi?”, ne întreabă Vasile Manu.

 

Controlorul care poartă geaca maro a mai fost implicat într-un caz controversat în luna decembrie 2016, când a fost la un pas să îl lovească pe un călător. 

 

Din imaginile postate atunci de călător rezultă că angajatul CTP Cluj era foarte agresiv și a fost la un pas de a-l lovi pe călător. ”Sari la mine, că îți rup fața! Cum, tu sari la mine. Inima din gură ți-o scot mă. TU sari în capul meu, mă fătărăule. Poți să mă filmezi (a lovit telefonul)”, a tunat controlorul. ”Dar tu m-ai împins primul!”, a spus călătorul. 

 

Controlorul acuzat spunea în luna decembrie că a depistat doi tineri în troleibuzul 6, care au trimis sms -ul de plată numai când l-au observat.

 

I-am găsit între stațiile Memorandumului și Sora și când m-au văzut că merg către ei au dat send la mesaj și a venit răspuns în 10 - 15 secunde. Le-am spus că mesaj se trimite înainte de urcare, dar ei au zis că ei au confirmarea de plată. Le-am explicat că așa fac toți, că ne urmăresc și trimit mesajul când ne văd. Unul dintre ei a înțeles și a zis că el plătește 35 de lei, dar altul a fost mai mare, cu cercel în ureche și a zis că el nu plătește și că nu se legitimează. 

 

I-am zis că nu e nicio problemă pentru că este razie cu jandarmii pe traseu și că îl duc să îl legitimeze. La Sora a vrut să coboare și l-am oprit să îl duc la jandarmi să se legitimeze. A văzut că nu-l las să coboare nici la Regională și că se îngroașă gluma și, înainte să plece de la Regională, a sărit să iasă afară din autobuz, peste mine. L-am oprit și nu l-am lăsat. L-am dus la jandarm și l-a legitimat și a plătit.

 

A fost într-o dimineață un țigan care a sărit cu cuțitul la mine. Pe alți doi colegi i-au dat cu spray paralizant la Iulius Mall, pe alții i-au electrocutat. Mulți colegi au avut probleme. Pe mine nu au putut să mă bată și mă filmează. Nu îmi e frică de ei și mă filmează și încearcă să mă compromită”, a explicat controlorul.

 

Acesta a spus că sms -urile trimise pot fi controlate, pentru a se vedea ora de trimitere, dar că cei doi tineri au refuzat să ofere codul pentru a fi verificat.

Comentarii Facebook