Clujean sechestrat în troleibuzul 6. Controlor: ”Sari la mine, că îți rup fața! Inima din gură ți-o scot” - VIDEO

 

UPDATE

 

Controlorul acuzat spune că a depistat doi tineri în troleibuzul 6, care au trimis sms -ul de plată numai când l-au observat.

 

I-am găsit între stațiile Memorandumului și Sora și când m-au văzut că merg către ei au dat send la mesaj și a venit răspuns în 10 - 15 secunde. Le-am spus că mesaj se trimite înainte de urcare, dar ei au zis că ei au confirmarea de plată. Le-am explicat că așa fac toți, că ne urmăresc și trimit mesajul când ne văd. Unul dintre ei a înțeles și a zis că el plătește 35 de lei, dar altul a fost mai mare, cu cercel în ureche și a zis că el nu plătește și că nu se legitimează. 

 

I-am zis că nu e nicio problemă pentru că este razie cu jandarmii pe traseu și că îl duc să îl legitimeze. La Sora a vrut să coboare și l-am oprit să îl duc la jandarmi să se legitimeze. A văzut că nu-l las să coboare nici la Regională și că se îngroașă gluma și, înainte să plece de la Regională, a sărit să iasă afară din autobuz, peste mine. L-am oprit și nu l-am lăsat. L-am dus la jandarm și l-a legitimat și a plătit.

 

A fost într-o dimineață un țigan care a sărit cu cuțitul la mine. Pe alți doi colegi i-au dat cu spray paralizant la Iulius Mall, pe alții i-au electrocutat. Mulți colegi au avut probleme. Pe mine nu au putut să mă bată și mă filmează. Nu îmi e frică de ei și mă filmează și încearcă să mă compromită”, a explicat controlorul.

 

Acesta a spus că sms -urile trimise pot fi controlate, pentru a se vedea ora de trimitere, dar că cei doi tineri au refuzat să ofere codul pentru a fi verificat.

 

Controlorul își cere scuze pentru limbajul folosit, dar susține că situația a fost tensionată și că a fost provocat.

 

--------------

Un controlor s-a luat la ceartă cu un călător în troleibuzul 6, sub privirile șocate ale clujenilor din mijlocul de transport în comun.

 

Din imaginile de mai jos rezultă că angajatul CTP Cluj era foarte agresiv și a fost la un pas de a-l lovi pe călător. ”Sari la mine, că îți rup fața! Cum, tu sari la mine. Inima din gură ți-o scot mă. TU sari în capul meu, mă fătărăule. Poți să mă filmezi (a lovit telefonul)”, a tunat controlorul. ”Dar tu m-ai împins primul!”, a spus călătorul. 

 

Acesta a relatat ce s-a întâmplat.

 

Astăzi (joi, 8 decembrie) undeva în jurul orei 21:16, un homo erectus, vechi absolvent al învățământului preșcolar, prag peste care nu a putut să treacă, ce a prins un colțișor de putere prin postul de "Controlor #CTP Cluj-Napoca", a bulversat liniștea şi pacea tuturor călătorilor oropsiți din troleibuzul cu numărul 6, rostindu-și lozinca precum un pui de ciclop fericit in Ajunul Crăciunului: ”Ai bilet mă?”

 

Până să scot telefonul, ca să îi arăt biletul electronic, în capul gorilei cei 2 neuroni singuratici începură să se certe, creând neplăceri la exterior. Deoarece ora la care am trimis mesajul pentru activarea biletului (21:14) nu s-a ridicat standardelor lui, a recurs la cel de-al doilea slogan, cel cu care toți controlorii au vise umede: ”Fac proces verbal sau dai 35 de lei?”, în capul lui rugându-se să nu aleg prima variantă pentru că nu știe ce-i aia.

 

Am avut vaga impresie că își înțelege limba maternă când am încercat să îi spun că nu are niciun motiv să îmi dea amendă, pentru ca eu aveam confirmarea activării biletului pe ecran în momentul controlării. După ce psihicul i-a cedat, a început să-și folosească fizicul, privându-mă de libertate când a văzut că eu intenționam să cobor din autobuz. După ce-am încercat să îi trec pe sub mână, i-a sărit muștarul și m-a împins, amenințându-mă numai cu vorbe de primă speță, transmise din generație în generație, dezvăluindu-și tezaurul intelectual.

 

Întrucât agresarea verbală nu i-a satisfăcut pe deplin nevoile primordiale, cei doi neuroni au fost antrenați de o secvență retrospectivă din copilărie, indicându-i speciei in cauză să mă bruscheze și să mă lovească.

 

Mai jos aveți atașat un scurt documentar unde veți savura habitatul natural al speciei anterior descrise”, a relatat Paul.



Comentarii Facebook