Controale de amploare la Gherla. Câți șoferi au fost prinși beți la volan


Polițiștii cluejni au desfățurat, în acest final de săptămână, o serie de controale de amploare pe raza municipiului Gherla, pentru a depista șoferii care se urcă beți la volan.

În perioada 7-9 februarie a.c,  poliţiştii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au desfăşurat o acţiune cu efective mărite pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice, creșterea gradului de disciplină rutieră şi combaterea actelor de comerț ilicit”, informează IPJ Cluj. 

În cadrul acţiunii, poliţiştii au legitimat 98 de persoane şi au verificat 83 de autovehicule.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 39 de sancţiuni contravenţionale, dintre acestea 31 au fost pentru încălcări la regimul rutier, 3 pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice şi 5 pentru alte abateri. Totodată, au fost reţinute 2 permise de conducere pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. 

De asemenea,a fost constată o infracţiune la regimul rutier, conducătorului auto fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru comiterea infracţiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Comentarii Facebook