CLUJ: ”Șmecherul” care și-a alimentat mașina și a fugit din benzinărie, arestat preventiv! Nu era prima dată când face asta


Polițiștii clujeni, cu sprijinul polițiștilor Biroului Rutier, au depistat și reținut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea mai  multor furturi.

Mai exact, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, este bănuit că la data de 7 februarie, în jurul orei 18.00, ar fi mers într-o benzinărie din Florești unde a alimentat combustibil în valoare 300 de lei, apoi a plecat fără să plătească. Acesta avea și numere false aplicate pe mașină. 

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că tânărul ar mai fi săvârșit, prin același mod de operare, și alte infracțiuni asemănătoare pe raza municipiilor Cluj-Napoca și Dej, respectiv în comuna Apahida, cazuri în care se continuă cercetările pentru administrarea probatoriului.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul  cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Bărbatul reținut de către polițiști pentru 24 de ore a fost prezentat magistraților, care au dispus față de cel în cauză măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

Comentarii Facebook