Miercuri 24 Aprilie

Controale de amploare în trafic, pe mai multe drumuri din Cluj. Câte amenzi au dat polițiștii


Polițiștii clujeni au acționat, în perioada 16 – 17 februarie a.c., în vederea prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul încălcării regimului legal de viteză și al depăşirilor neregulamentare.

Acţiunea a vizat principalele artere de circulaţie din municipiul Câmpia Turzii şi D.N. 15 E60, pe raza localităţii Luna.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 104 persoane şi au fost controlate 98 de autovehicule. 

Abaterile constatate au impus aplicarea a 69 de sancţiuni contravenţionale, 48 pentru depăşirea regimului legal de viteză, 9 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 12 pentru alte abateri. 

De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată, 2 permise de conducere, ambele pentru depăşirea vitezei legale.

Totodată, în perioada 15 – 17 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au acţionat în vederea prevenirii accidentelor rutiere şi menţinerii unui climat de siguranţă publică pe raza de competenţă.

În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost legitimate un număr de 68 de persoane şi au fost controlate 55 de vehicule.

Pentru abaterile de la legislaţia în vigoare, au fost aplicate un număr de 29 de sancţiuni contravenţionale, 27 pentru abateri de la legislaţia rutieră, conform O.U.G. 195/2002 iar 2 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, conform Legii nr. 61/1991republicată. De asemenea, a fost constatată în flagrant o infracţiune la regimul rutier.



Comentarii Facebook