Consiliul Judetean Cluj nu a raspuns unei propuneri de colaborare cu Primaria in domeniul turismului

Primaria Cluj si Asociatia Nationala a Agentiilor din Turism au initiat constituirea unui asociatii care sa sprijine dezvoltarea turistica a municipiului. Consiliul Judetean nu a dat curs cererii.

 

Pe langa initiatori, Primaria Cluj-Napoca si Patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, in noua asociatie si-au mai anuntat prezenta, la invitatia administratiei locale, Asociatia Hotelierilor Clujeni, Asociatia Youth Hostel Romania, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural, Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Cluj si Camera de Comert si Industrie Cluj.

 

"Primaria Cluj-Napoca a facut pe aceasta cale un apel catre toti ce interesati de dezvoltarea durabila si promovarea turismului clujean sa devina membri ai asociatiei. In particular, municipalitatea asteapta raspuns la propunerile pe care le-a adresat catre: Consiliul Judetean Cluj, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, Aeroportul International Cluj-Napoca", se arata intr-un comunicat al Primariei. Reprezentantii administratiei locale dau ca termen limita pentru inscrieri in asociatie sfarsitul lunii februarie.

 

Primaria vrea prin aceasta asociatie sa promoveze ca destinatie turistica orasul Cluj-Napoca. "Municipiul Cluj-Napoca este un oras de tranzit. Primaria si-a propus sa incurajeze introducerea in oferta turistica a agentiilor a Clujului ca destinatie in primul rand, dar si a unor trasee turistice plecand de la Cluj-Napoca. Fie ca turistii doresc sa mearga in Maramures, fie ca vor sa vada bisericile sasesti, sa-i incurajam sa vina prin Cluj", se mai arata in comunicatul Primariei.

Comentarii Facebook