Concurs pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Județean Cluj


Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager – persoană fizică. 

Concursul se va desfășura în două etape: prima etapă – eliminatorie, va consta în verificarea îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul concursului, iar a doua etapa va presupune susținerea publică și evaluarea proiectului de management. 

Candidații își vor putea depune dosarele până la data de 04.05.2021 (ora 10), iar susținerea publică a proiectelor de management va avea loc în 13.05.2021. 

Pentru a se familiariza cu aspecte legate de activitatea spitalului, candidații interesați vor putea face o vizită în cadrul spitalului, sub îndrumarea directorului medical. 

Pentru proiectul de management, candidații pot opta pentru una dintre cele cinci teme propuse (planificarea și organizarea serviciilor de sănătate, siguranța și satisfacția pacientului, managementul calității serviciilor medicale, managementul resurselor umane, performanța clinică și financiară a spitalului), pe care o vor adapta la situația curentă a spitalului. 

Proiectele de management ale candidaților se vor publica pe site-ul spitalului, cu cinci zile înainte de susținerea publică. Astfel, orice persoană va putea propune întrebări pentru candidați, referitoare la proiectele de management. Întrebările se pot trimite pe adresa de e-mail concurs_manager@scjucluj.ro, menționând candidatul căruia i se adresează întrebarea. 

Informațiile legate de calendarul concursului și condițiile de participare sunt disponibile pe site-ul Ministerului Sănătății, precum și pe site-ul spitalului. 

Comentarii Facebook