Comisia de analiza a contractului secret cu Nokia s-a intalni azi


Comisia care studiaza contractul secretizat dintre Consiliul Judetean Cluj si Nokia s-a intrunit astazi la cerea alesilor judeteni.

Membrii comisiei au fost informati asupra prevederilor contractului existent cu Nokia, iar in cadrul unei viitoare intalniri, organizate in cursul saptamanii viitoare, membrii comisiei vor formula fiecare puncte de vedere asupra acestor probleme, urmand ca acestea sa fie discutate in cadrul sedintei plenului din luna octombrie.

"Am discutat si despre problemele sociale generate de plecare Nokia si am decis, in conditiile in care in contract nu se regaseste aceasta prevedere in sarcina Consiliului Judetean, sa ne implicam in negocierile derulate intre sindicate si Nokia. De asemenea, am stabilit pozitia Consiliului Judetean in ceea ce priveste negocierile cu Nokia referitor la preluarea halelor in care fabrica si-a desfasurat activitatea. in ceea ce priveste posibilitatea sosirii altor investitori in parcurile noastre industriale pot sa va spun ca discutiile sunt in prag de finalizare cu doua societati", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a anuntat ca poarta negocieri cu alti investitori pentru a prelua locul de va fi lasat liber de plecarea Nokia. "In ultimul timp toata lumea se grabeste sa prezinte noi investitori in parcurile noastre industriale. Negocierile pe care le derulez in calitate de presedinte al Consiliului Judetean sunt avansate si, in curand, vom fi in masura sa realizam o informare oficiala cu privire la rezultatele acestora", a mai precizat Alin Tise.

 

Vezi si...

Sulfina Barbu, ministrul Muncii, la Cluj: Nokia e o companie serioasa! Va plati salarii compensatorii la nivel european VIDEO

Comentarii Facebook