Comasarea Regiei Drumurilor Judetene si cea a Patrimoniului de Stat Cluj este blocata de catre consilierii PSD


Comasarea Regiei Drumurilor Judetene si cea a Patrimoniului de Stat Cluj va fi analizata de o comisie formata din consilieri judeteni.

In sedinta Consiliului Judeyean de vineri, 30 octombrie, s-a propus comasarea prin absorbtie a Regiei Autonome a Drumurilor Judetene de catre Regia Autonoma (RADJ) a Regia Autonoma - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat Cluj (RA-PPS).



Consilierii judeteni PSD s-au opus si au cerut efectuarea unui studiu de fundamentare a oportunitatii de comasare.
"Nu pornim de la premisa ca trebuie sa desfiintam o unitate si numeroase locuri de munca fara sa facem o analiza pertinenta a a performantelor celor doua unitati subordonate. Totodata, principala noastra preocupare in aceste momente este sa gasim solutii de pastrare a locurilor de munca, in special pentru personalul productiv.  Consideram ca este de datoria noastra sa ne luptam pentru fiecare angajat, mai ales acum, cand se apropie iarna si odata cu ea, cresterea facturilor pentru utilitati. In plus, din cauza masurilor dezastruoase luate de catre colegii de partid ai dlui Tise suntem in continuare in plina recesiune", a declarat Mihaela Rozor, consilier judetean PSD.

"Din pacate, aceasta nu este prima incercare a dlui Alin Tise de a ne prezenta in sedinte decizii care au fost deja luate si prin care da dovada ca domnia sa, asemenea lui Basescu, este de parere ca nu trebuie sa se consulte decat cu el insusi", a mai adaugat Rozor.

Comentarii Facebook