Clujul văzut de la ÎNĂLȚIME! Repetiție pentru MITINGUL aviatic de sâmbătă, 26 octombrie - FOTO

 

Mai sunt trei zile până la mitingul aviatic din 26 octombrie, care va inaugura și pista de 2.100 de metri de la Aeroportul Internațional Cluj. 

 

În imaginile surprinse de un fotograf se vede superb centrul Clujului, stadionul, mall -ul din Gherogheni.

 

Azi mi-am mutat (din nou!) biroul în aer... și am încercat noua pistă a aeroportului, de data asta din postura de pasager al unui elicopter. Nu știu alții ce spun, dar mie mi se pare minunată, după cum minunată mi s-a părut și imaginea Clujului văzut de sus. Poate sunt sentimental sau orgolios (de, patriotismul local!), dar cred că trăiesc cea mai frumoasă toamnă, în cel mai frumos județ, cu realizări pe măsură! Sper ca sâmbătă clujenii să vină în număr cât mai mare la spectacolul aviatic pregătit de Consiliul Județean Cluj și Aeroportul Internațional „Avram Iancu” și să se bucure de măiestria piloților și parașutiștilor care vor evolua”, a declarat povestit Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu. 

 

 

 

Elicopterul MAI a survolat Clujului și a surprins imagini superbe cu principalele obiective și zona centrală. 

 

 

La mitingul de sâmbătă, câteva sute de clujeni vor avea și ei șansa să vadă orașul și împrejurimile de la înălțime, în cadrul unui zbor organizat de CJ Cluj. 

 

 

Comentarii Facebook