Clujul este sub un nor de fum, după un INCENDIU la groapa de gunoi de la Pata Rât. Muncitorii s-au făcut de râs - FOTO


Un clujean ne-a reclamat faptul că, încă de ieri, un maldăr de gunoaie de la Pata Rât arde, iar tot fumul se îndreaptă spre oraș.

Acesta se plânge de faptul că fumul toxic afectează o bună parte din cartierele clujene.

Arde de ieri dimineata. Aseara din zona aeroportului se vedeau flacarile, acum doar mai arde asa dupa cum se vede in foto si din pacate tot fumul acela toxic se duce direct spre cluj Marasti, Gheorgheni, Andrei Muresanu, Centru, partial Zorilor. Nu am putut fotografia norul de fum care plutea aseara deasupra Clujul”, ne-a reclamat un cititor.

Acesta susține că a sunat la autorități, însă nimeni nu știa nimic.

Am sunat la primarie si nimeni nu stie nimic, am sunat la mediu dupa ce am trecut pe la 3 operatori tot nu se stia nimic si mi s-a spus ca se va face o verificare. Majoritatea cunostiintelor si colegilor mei au avut dureri de cap aseara si pobleme cu respiratul”, ne-a mai transmis clujeanul.

--------------------------------

UPDATE

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, muncitorii de la fosta groapă de gunoi au încercat să stingă focul cu ajutorul unui buldozer, însă acesta a luat foc. Oamenii au solicitat intervenția pompierilor, iar aceștia s-au deplasat la fața locului cu autospeciale de stingere.

 

Clujul este sub un nor de fum din cauza incendiului de la Pata Rât.

 

Comentarii Facebook