Sute de clujeni prinși fără bilet în mijloacele de transport în comun, într-o singură zi. Ce anunță CTP privind controalele


Compania de Transport Public CLuj-Napoca a realizat, în această săptămână, o serie de controale pe cele mai circulate mijloace de transport în comun, alături de jandarmi, pentru a prinde persoanele care călătoresc fără bilet sau abonament.

”Controalele au fost realizate pe mai multe linii deosebit de circulate din municipiul Cluj Napoca. În urma acestor acțiuni mai multe sute de călători frauduloși au primit sancțiuni a căror valoare se apropie de suma de 15.000 de lei”, anunță CTP Cluj.

Astfel, în data de 6 aprilie au fost depistați 257 de contraveninenți în mijloacele de transport în comun C.T.P.

De asemenea, n aceași zi, doar în intervalul orar 16.00- 18.00, în zona Piața Gării au fost depistați 70 de călători frauduloși. Doar opt dintre aceștia au achitat un bilet de suprataxă, în valoare 35 de lei, restul de 62 primind fiecare o amendă de 100 de lei.

În data de 7 aprilie, la controlul din zona cartierului Mărăști, în intervalul orar 18.00 – 19.30, au fost depistați 74 contraveninenți. Dintre aceștia, 15 au preferat să plătească biletul de supataxă, în timp ce 59 au fost amendați, fiecare, cu câte 100 de lei.

CTP anunță că asemenea acțiuni de control vor avea loc constant, în baza Protocolului de colaborare cu Jandarmeria clujeană și le recomandă călătorilor să se asigure că dețin un bilet de călătorie sau un abonament valabil pentru a evita o situație neplăcută.

Comentarii Facebook