Hoț reținut de polițiști după ce a spart un garaj în Mărăști. Pentru ce bunuri și-a riscat libertatea



Polițițștii clujeni au reținut un bărbat pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat că a furat mai multe bunuri dintr-un garaj.

La data de 7 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie, cu sprijinul unui cetăţean, au depistat un bărbat care ar fi sustras bunuri dintr-un garaj”, informează IPJ Cluj.

Astfel, în jurul orei 03:10, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină pentru prinderea şi identificarea unui bărbat, care a fost văzut că sustrăgea bunuri dintr-un garaj situat pe strada Aurel Vlaicu.

Bărbatul, de 42 de ani, din localitatea Aşchileu, judeţul Cluj, ar fi pătruns în garaj prin forţarea uşii de acces, de unde ar fi sustras aproximativ 65 de litri de motorină, o unitate centrală de calculator, precum şi mai multe unelte şi cabluri electrice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.600 lei, recuperat integral.

Față de acesta a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, iar faţă de bărbatul de 42 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore.

Comentarii Facebook