Miercuri 24 Aprilie

Clujenii s-au drogat de Paște! Mai mulți drogați prinși la volan pe drumuri. Deja e fenomen


Drogați de Paște la Cluj! Polițiștii au depistat patru șoferi care conduceau fără a fi în deplinătatea controlului, dintre care trei erau drogați. 

Drogat prins la Turda

La data de 2 mai a.c., în jurul orei 18.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Turda, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Calea Victoriei, fără a deține permis de conducere.

Testarea cu aparatul drugtest a indicat o valoare pozitivă, cel în cauză fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Doi drogați prinși la volan în Huedin

Polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Huedin efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, în urma depistării în trafic a unui conducător auto testat pozitiv cu aparatul drugtest.

La data de 2 mai a.c., în jurul orei 18.00, bărbatul în vârstă de 32 de ani, din orașul Huedin, a fost depistat de polițiștii rutieri în timp ce se deplasa pe strada Horea.

Ulterior testării, bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

La data de 3 mai a.c. în jurul orei 20.55, pe strada Horea, din orașul Huedin, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au efectuat semnalul de oprire unui autoturism condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani.

Tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. În continuare, acesta a fost condus la o unitatea medicală în vederea recoltării probelor biologice.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Un singur șofer băut s-a ales cu dosar penal

La data de 2 mai a.c. în jurul orei 00.20, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Turda au oprit în vederea efectuării unui control, un autoturism care se deplasa pe strada Câmpiei din municipiu, condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a indicat o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

În cauză sunt efectuate cercetări privind comiterea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.


Comentarii Facebook