Clujenii, nemulțumiți de regulile de circulație de pe Dragalina: ,,Vă rugăm să reveniți la circulația pe ambele sensuri de pe strada Dragalina”


După finalizarea lucrărilor de pe strada Dragalina, autoritățile locale au decis ca pe direcția de circulație dinspre cartierul Grigorescu spre strada Horea, circulația să fie permisă doar pentru mijloacele de transport în comun și bicicliștilor, iar viteza maximă admisă pe strada Mamaia și Dragalina să fie de 30 km/h.

Locuitorii din zonă spun însă că pe strada Mamaia viteza maximă nu este respectată deloc. Mai mult, aceștia sunt nemulțumiți și reclamă faptul că modernizarea, prin adăugarea de piatră cubică, a crescut nivelul de zgomot produs de mașini. 

De asemenea, după modernizări locatarii sesizează că mai multe locuri de parcare din zonă au dispărut ceea ce ar duce la o situație disperată pentru riverani.

,,După redeschiderea spre circulatie a mașinilor pe str.Mamaia am observat ca nu se respecta limita de viteza de 30 km/h. Mai mult de atat nu mi se pare o idee buna de a bloca strada Dragalina doar pentru autobuze(care si asa circula rar), iar pe Mamaia sa fie redirecționate toate mașinile(a se tine cont de piatra cubica).

Din cauza aceasta zgomotul produs de masini e si mai mare decat era înaintea lucrărilor. Așa cum s-a mai reclamat și de alți locatari, rog prin aceasta sesizare reinstaurarea circulatiei pe ambele sensuri pe str.Dragalina, pentru a reduce măcar traficul zgomotos de pe str.Mamaia.”

,,După finalizarea lucrărilor pe str.Mamaia au dispărut multe locuri de parcare. Ba mai mult s-au făcut si 4 statii de încărcare a mașinilor electrice. Situatia care oricum era dificila devine disperata pt. riverani.

Cum vede Primăria regimul locurilor de parcare pt. riverani si cum si unde le va pune la dispoziție? Sunt proiectate cam 6 locuri pt. un bloc de 30 de apartamente.Mulțumesc!”

,,În prima zi după deschiderea circulație pe strada Mamaia se poate observa ca nici o masina nu respecta limita de viteza de 30 km/h. Fiind piatra cubica pe strada zgomotul provocat de masini este deranjant si cu geamurile închise.

Pe perioada verii cand se mai sta cu geamul deschis va fi si mai zgomotos, pe langa zgomot mai este si praful ce se ridica după fiecare masina care trece, acel praf ajungand in casele noastre.

Va rugam sa faceți ceva pentru ca nu este o situație deloc plăcută pentru locatari. Va rugam sa reveniți cu circulatia pe ambele sensuri de pe strada Dragalina si sa interziceți accesul pe strada Mamaia cu excepția riveranilor si mașinilor electrice ce pot incarca la cele doua stații de pe stradă”, au reclamat locuitorii din zonă.


Comentarii Facebook