Duminica 28 Aprilie

Clujenii, disperați că Supercom nu respectă orele de liniște: ,,Nu este posibil ca lumea să aibă ceasul deșteptător setat la o oră pe care nu și-o doresc"


Un clujean este exasperat de faptul că este trezit de cei de la Supercom, care vin să strângă gunoiul foarte devreme dimineața. Acesta spune că operatorul de salubritate încarcă orele de liniște și deranjează timpul de odihnă al cetățenilor. 

,,Bună ziua, Pe strada Soporului la mașina de la salubritate vine sa ridice gunoiul la ora 06 producand un zgomot deranjant. Nu înțeleg de ce primăria a aprobat asemenea program de ridicat gunoiul ( începând cu ora 06) cand orarul de liniște este pana la 08.

Vă rog să luați măsurile necesare și sa modificati acest orar. Nu este posibil ca lumea sa aiba ceasul deșteptător setat la o ora la care ei nu si-o doresc.

Nu este suficient zgomotul produs de avioanele care trec pe deasupra orașului la orele 00 și pentru care primaria nu poate face mare lucru în condițiile actuale ale legii? În cazul salubritătii decizia este la dumneavoastra și vă rog să actionați in consecința.”, le sesizează clujeanul autorităților locale.

Clujean, exasperat de cum sunt colectate deșeurile: ,,Marii ecologiști urbani din primărie au stabilit orarul de ridicat gunoiul de la ora 6 dimineața"


Comentarii Facebook