Duminica 28 Aprilie

Clujean, exasperat de cum sunt colectate deșeurile: ,,Marii ecologiști urbani din primărie au stabilit orarul de ridicat gunoiul de la ora 6 dimineața"


Un bărbat din Mănăștur a ajuns la limita puterilor cu operatorul de salubritate. Acesta este furios că gunoiul este colectat dimineața devreme, într-un mod foarte zgomotos, încălcând ora de liniște, spune el.

,,Sâmbăta, ora 06.38, Supercom a aruncat bombe sub forma de tomberoane trântite de mașină și asfalt. Pline de sticle, desigur. La orele 06.40 am anunțat dispecerul poliției locale. La orele 06.58 (18 minute - tardiv de tot) apare o mașina de poliție locală cu semnalele luminoase pornite, care mai apoi a dat cateva ture pe străzi, cautand mașina de gunoi…

Tot ce va scriu si vă reclam este inutil. Nu sunteți capabili de a rezolva o problemă simplă precum respectarea orelor de liniște. Protejați cumva firma Supercom? De data aceasta am sa cer la Parchet respectarea legii și sancțiuni împotriva celor care eșuează prin neglijență în a le respecta. Marii ecologiști urbani din primărie, au stabilit orarul de ridicat gunoiul de la ora 6 dimineața, ignorand astfel legea.

Mașinile Supercom la ora 17 trebuie sa fie în baza. Cu siguranță ar putea să își desfășoare activitatea de la orele 08, respectand orele legale de liniste 08-22, 13-14. Doar cuiva trebuie sa-i si pese si sa le si impuna. Cui oare? Va rog sa imi puneți la dispoziție procesul verbal cu sanctiunea aplicata soferului gunoierei. Din nefericire nu va pot ura o zi buna, pt. ca eu nu mai am zile bune cu domniile voastre” le-a reclamat bărbatul autorităților locale. 


Comentarii Facebook