Piscina Happy Kids Swim a fost inaugurată la Campusul Transylvania College - FOTO

 

Campusul Transylvania College a inaugurat în această saptămână piscina Happy Kids Swim, cea mai nouă piscină din Cluj construită special pentru copii cu vârste între 4 luni şi 10 ani. 

 

Dotat cu un sistem de încălzire prin pardoseală, vestiare, tribună de vizionare, bazinul de 50m2 se deosebeşte de alte piscine din oraş prin sistemul de curăţare al apei bazat pe sare (sarea fiind mult mai delicată pentru piele în comparaţie cu clorul) şi temperatura apei perfectă pentru nou născuţi (temperatură constantă de 33°C).

 

Happy Kids Swim oferă bebeluşilor posibilitatea de a exersa înotul subacvatic, de a-şi păstra acest reflex cu care se nasc, instructorii Baby Swim fiind experţi în acest sens. Participând la cursuri de înot, sugarii şi copiii mici devin confortabili cu apa, învaţă să îşi coordoneze membrele şi să îşi dozeze corect efortul, îşi îmbunătăţesc capacitatea pulmonară. 

 

Cursurile sunt oferite în limba română, engleză şi maghiară. 

 

Părinţii au posibilitatea de a câştiga pentru copilul lor un abonament valabil timp de 6 luni la Happy Kids Swim prin participarea la concursul ”Happy Swimming Faces”. 

 

Pentru mai multe detalii accesaţi pagina de facebook: facebook.com/HappyKidsSwim

 

 

Comentarii Facebook