Clujenii cer Primăriei să soluționeze problema cozilor infernale la ghișeele de taxe și impozite, în Mănăștur: „Nu este normal”


Clujenii care locuiesc în cartierul Mănăștur se plâng de cozile infernale la ghișeele de taxe și impozite ale Primăriei. Oamenii zic că se stă la coadă și câte o oră, în rând așteptând minim 30 de persoane. 

„Vă rog să soluționați problema ghișeelor de la taxe și impozite Mănăștur. Stau la coada de mai bine de o oră, este un singur ghișeu la taxe și impozite și e o coada de cel puțin 30 de persoane. Iar la parcări sub 2 ghișee deschise și vin 2 persoane o dată la jumătate de oră pentru parcări. 

Haideți să nu ne batem joc de timpul oamenilor. Nu este normal să dureze 10-15 minute / persoana la un ghișeu pentru plata taxelor și impozitelor, și să fie doar unul singur deschis în condiția în care sunt atât de mulți oameni la coadă. 

Problema asta, după spusele oamenilor care stau la coada, este una care se întâmplă zilnic. Asta se întâmplă astăzi, 20 februarie 2024. Între orele 11:30-13:30”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj. 

Cu siguranță, multe dintre acestea ar putea fi plătite online, însă administrația locală trebuie să țină cont de faptul că nu toată lumea din oraș poate face față la „digitalizarea” impusă de Primăria Cluj. 

Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook