Clujenii au parte de infrastructură sportivă și socială la cel mai înalt nivel! Spațiile sustenabile ne ajută să avem un mod de viață echilibrat


Studium Green, primul dezvoltator de clădiri verzi din Transilvania, promovează un stil de viață echilibrat prin crearea unor spații sustenabile, unde clujenii pot să-și petreacă timpul într-un mod sănătos. Un astfel de spațiu este și parkingul Mărăști - clădire preluată și modernizată de Studium Green.

Fațada și interiorul parkingului au fost revitalizate, transformând  această  clădire într-un spațiu modern, iar măsurile de sustenabilitate aplicate  demonstrează dedicarea companiei pentru un viitor mai verde și mai sănătos pentru comunitatea clujeană.

În urma lucrărilor de modernizare, construcția a devenit un adevărat centru de interes pentru comunitatea locală din zonă, întrunind mai multe facilități comerciale dar și un parking modern.

Parking Mărăști găzduiește una dintre cele mai performante săli de fitness din Cluj-Napoca, 18 GYM Calea Dorobanților! 

Una dintre atracțiile principale ale clădirii, dar și ale zonei, este sala de sport, proaspăt inaugurată la începutul anului. Parking Mărăști găzduiește una dintre cele mai performante săli de fitness din Cluj-Napoca, 18GYM Calea Dorobanților. Sala are un concept unic în Europa care îmbină arta cu sportul, fiind decorată într-un mod inedit. 

WhatsApp Image 2024-05-20 at 16.56.20_6ce94ade.jpg

Membrii pot să se bucure de un decor elegant, bazat pe accente aurii și ornamente rafinate fără a se limita doar la experiența de fitness, aparatele amplasate aici fiind de ultimă generație, toate de la același producător.

Mai mult, membrii pot să se bucure și de îndrumarea atentă a antrenorilor profesioniști care își desfășoară aici activitatea. Clujenii nu trebuie să se îngrijoreze nici de locurile de parcare, parkingul oferind peste 190 de locuri de parcare, toți membrii 18GYM bucurându-se și de o oră gratuită în cadrul parkingului, pe baza aplicației. 

WhatsApp Image 2024-05-20 at 17.03.42_f6c0656d.jpg

Mai mult, pe lângă mișcare, locuitorii orașului pot să-și facă și cumpărăturile în același loc, fără a fi nevoiți să se plimbe prea mult după un antrenament solicitant. Pe 3 niveluri din clădire există numeroase magazine care oferă o gamă largă de produse și servicii. Regimul de înălțime al complexului este de S+P+5E+terasă - ultimele niveluri fiind amenajate ca  parking. 

Studium Green are o experiență de peste 20 de ani în construcții, fiind un pionier în dezvoltarea locuințelor verzi în Transilvania. Dezvoltatorul este membru al Romania Green Building Council (RoGbc), dedicându-se complet construirii unor spații sustenabile care respectă cele mai înalte standarde de calitate. Studium Green sprijină prin proiectele sale promovarea mișcării și a unui stil de viață sănătos și echilibrat pentru toți clujenii. 

WhatsApp Image 2024-05-20 at 17.04.09_65747a2e.jpg

Comentarii Facebook