Clujence superbe se luptă pentru un post de stewardesa în Arabia Saudită. Salariul este de ATRACTIV - FOTO


O sută de clujence frumoase se luptă pentru un post de stewardesa în Arabia Saudită, pentru compania Flynas. Salariul este de atractiv, au spus fetele.

Este al doilea eveniment pentru selecție de personal, pentru posturi de însoțitor de bord, pentru aceeași companie care a venit în vara anului trecut, respectiv pentru compania Flynas Air, din Arabia Saudită. După prima sesiune de recrutare au fost angajate 23 de fete. Pe pagina de Facebook a societății există și un album foto cu ceea ce fac româncele la compania Flynas. Deja au terminat trainingul și în acest moment zboară”, a declarat Steluța Racolța, coordonatorul firmei de recrutare.

Sâmbătă dimineața, la evenimentul de recrutare s-au prezentat 100 de clujence, din care cel puțin 20 vor fi angajate. ”Condițiile oferite de angajator sunt un salariu de încadrare de 2000 de dolari, la care se adaugă orele de zbor suplimentare, masă, cazare, echipament, toate acestea gratuit, asigurare de sănătate și de viață. Contractul va fi semnat pe 2 ani de zile. Concediul de odihnă va fi de 30 de zile lucrătoare pe an. Sunt și facilități legate de contravaloarea biletelor de zbor către România, dacă doresc să vină în țară. Se oferă cazare și transport în locațiile în care zboară. Au și training gratuit.

Condițiile de recrutare sunt vârsta între 22 și 35 de ani, înălțime minimă 1.57 m, aspect plăcut, greutate proporțională cu înălțimea, limba engleză fluent scris și vorbit și atitudine pro-activă, abilități de înot pe 50 de metri. Trebuie să aibă minim liceu, cu Bacalaureat”, a mai explicat Steluța Racolța.

Reprezentanții companiei Flynas au spus că ar putea fi angajate și 80 de fete, pentru că urmează să fie cumpărate alte 6 aeronave de zbor, fiind nevoie de personal în regim de urgență. Cu toate acestea, sunt și fete care renunță pentru că iubiții nu le lasă să plece.

După ce sunt selectate li se trimite oferta de job fermă, pe care urmează să o semneze. La prima sesiune au primit 26 de fete oferta fermă de job, dar trei s-au răzgândit. Au intervenit prietenii, care nu le-au lăsat să plece și au renunțat. Din păcate, au ocupat locul eligibil al altora”, a relatat Racolța.

Clujencele ar urma să zboare pe rute scurte în Arabia Saudită, dar și spre țările din jur. ”Compania face multe zboruri interne spre Medina, dar și spre Turcia și Pakistan. Sunt în general zboruri scurte”, a mai explicat Steluța Racolța.

Comentarii Facebook