Duminica 28 Aprilie

Clujeanul care a abandonat trei câini și a plecat a fost găsit și amendat pe măsură - VIDEO


Bărbatul care a abandonat trei câini pe o stradă din localitatea Băgara, comuna Aghireș, a fost depistat și amendat.

Imaginile cu tot incidentul au apărut în spațiul public în data de 3 februarie. Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au efectuat demersurile necesare pentru identificarea persoanei vinovate, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 57 de ani, din Cluj-Napoca.

Acesta a fost sancționat contravențional în temeiul Legii 205/2004 privind protecția animalelor, cu amendă în valoare de 4.000 de lei, pentru abandonul a 3 exemplare canine.

Totodată, precizăm că, potrivit aceleiași legi, rănirea cu intenție a animalelor constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de un an la 5 ani.

Aceste suflete nu sunt niște gunoaie să poată fi aruncate pe unde vrei tu și când vrei tu! Le-ai pus viața în pericol și mai mult de atât știm că ești de la noi din comună! Te asigur că o să regreți amarnic ziua de azi!

Distribuiti masiv!

Proaspăt abandonați la noi în sat Băgara comuna Aghires! Rog toți prietenii să distrubuie, căci am informația că omul e destul de influent si are mari șanse să scape!”, a relatat cel care a observat cazul. 

Comentarii Facebook