Clujeancă supărată pe Glovo: Îți bagă ăștia pe gât cu japca plasa de rafie / Daca merg eu la magazin, cine-ți mai plătește salariul?


Clujenii au devenit comozi sau timpul este tot mai limitat, ceea ce a făcut ca numărul celor care apelează la curieri pentru a le face ”piața” a crescut. Cu toate acestea, mai sunt unii nemulțumiți că li se ”bagă pe gât” plasa de rafie de 10 lei, deși ei au comandat numai câteva produse.

Comand aproape zilnic prin Glovo și mâncare si cumpărături … și mai tot la a doua comandă, ba îmi lipsesc produse, ba înlocuiesc produsele, fără să te întrebe sau, în cel mai fain caz, stai după comandă și 3 ore .... Să mai zic că îți bagă pe gât plasa de rafie și dacă comanzi o pâine o sticlă de suc la jumătate și 2 pachete de țigări ... Adică bagi la om pe gât plasa de 20 kg - 25 kg, pentru niciun kilogram .... Penal .. În alte țări, iei comanda de la curier din plasa și dai plasa înapoi. La noi ți-o bagă ăștia pe gât cu japca”, s-a plâns o clujeancă pe platforma Reddit.

Alții au considerat că acestea sunt deja fițe și că poate merge singură la magazin.

Da' mai mișcă-ți fundul la magazin, dacă nu-ți convine!”, i-a replicat cineva, mesajul fiind apreciat și de alți utilizatori. ”Face bine la sănătate să mai ieși din peșteră, te ajută și cu stresul.:)”, a mai comentat cineva.

Replica celei care s-a plâns a fost virulentă: ”Daca merg eu la magazin??!?! Cine mm mă-tii îți mai plătește ție salar, săgeată mică ?????”. 

Și alte mămici spun că livrările la domiciliu le ajută.

Nu toată lumea are timpul pe care presupun ca tu îl ai și presupui că îl au și restul. Înainte să am copil și eu mergeam la cumparaturi în supermarket. Lucrurile s-au schimbat radical și, pe mine mă salvează livratul acasă. Nu am mai mers în supermarket de luni bune, pe partea asta cei mai profi mi se par Bringo”.

Cert este că serviciul de procurare și transport a alimentelor la domiciliu nu este pentru oamenii fără dare de mână, iar o plasă de rafie la 10 - 15 lei nu este chiar o ”gaură în cer”, pentru cineva care vrea să fie tratat regește.

Comentarii Facebook