Un clujean se plânge Primăriei de nesimțirea vecinilor și-i cere să intervină: „Nu este normal să-și usuce hainele lângă ușa unei alte persoane”


La Cluj există o problemă cu spaţiile de depozitare a lucrurilor, în scările de bloc: mereu par insuficiente. Așa că unii preferă să folosească direct spațiul comun, fără să țină cont de necesitățile vecinilor. 

Un clujean care locuiește într-un bloc din Mănăștur se plânge administrației locale că vecinii își usucă hainele în apropierea ușei sale și le cere să intervină.

„Vecinii mei de la apartamentul 12 nu respecta spațiul comun de la etajul 4, ei alegând să depoziteze aproape zilnic uscătorul de haine împreuna cu haine în proximitatea ușii mele. 

Prin aceasta actiune, ei blochează calea de acces în caz de urgență. Am încercat sa discut cu dânșii, dar au refuzat un dialog civilizat, iar administrația blocului le-a afișat un anunț prin care le solicită să nu mai depoziteze uscătorul de haine împreună cu haine pe spațiul comun al etajului 4. 

Cu toate aceste demersuri, aceștia continuă același comportament. V-aș ruga să mă ajutați cu aceasta situatie, pentru ca nu este normal și legal ca o familie să-și usuce hainele pe spațiul comun și mai ales langa usa unei alte persoane”, se arată în sesizarea pentru Primăria Cluj.

Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook