Clujeanca care a dispărut în Someș în luna februarie, a fost găsită de investigatori din Olanda, angajaţi de fiul ei


Dispărută în data de 23 februarie, o femeie din Cluj-Napoca a fost găsită după 50 de zile, însă nu de autoritățile române, ci de investigatori din Olanda angajaţi de fiul ei să o caute. 

Amintim că femeia în vârstă de 51 de ani, a căzut în Someș în dimineața zilei de joi, 23 februarie. Pompierii au intervenit, însă misiunea a fost dificilă, întrucât apa avea o viteză foarte mare, vizibilitatea fiind redusă.

Familia a anunţat autoritățile, iar poliţiştii au deschis o anchetă, fiind efectuate căutări împreună cu alte forţe ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI) şi asociaţii de voluntari. Totul însă a fost în zadar, femeia a fost găsită pe 14 aprilie de către membrii unei asociații din Olanda.

În data de 14 aprilie, în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că în localitatea Sânicoara, în albia râului Someșul Mic, a fost găsit cadavrul unei femei, de către membri unei asociații din Olanda. La fața locului au intervenit polițiști, dar și pompieri din cadrul ISU Cluj, care au contribuit la recuperarea cadavrului din zona respectivă. 

În urma primelor verificări, polițiștii au constatat că este vorba despre cadavrul unei femei, în vârstă de 51 de ani, plecată voluntar din municipiul Cluj-Napoca, în cursul lunii februarie.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă. De la data plecării voluntare, respectiv 23 februarie a.c., polițiști din structurile Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, forțe din cadrul altor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, precum și parteneri externi (asociații de voluntari) au efectuat căutări, în vederea identificării persoanei în cauză. Facem precizarea că, în cauză, nu a fost obținut un acord de mediatizare cu privire la plecarea voluntară", se arată într-o informare IPJ Cluj.

Comentarii Facebook