Clujeancă bătută cu sălbăticie de propriul iubit, la un hotel de lux


O clujeancă a fost terorizată de propriul iubit, tot român, într-un hotel de lux din Antalya, aceasta fiind bătută de două ori, din gelozie.

Cuplul de tineri se afla în concediu în Antalya. Bărbatul a acuzat-o pe tânără că se uită după alți bărbați de pe plajă. De aici și până la bătaie a fost doar un pas. Oamenii de pe plajă au scos-o pe fată din mâinile agresorului care era negru de furie.

Marți seara, în camera hotelului, bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice a luat-o pe tânără la o nouă repriză de bătaie. Clujeanca ne-a povestit că a fost lovită cu pumnii în burtă, în cap, a fost strânsă de gât și amenințată pe balcon că va fi aruncată de la etajul cinci al complexului hotelier, scrie ziarulclujean.ro.

Femeia a fost preluată de un echipaj medical și a fost transportată la un spital din Antalya pentru tratament și îngrijiri de specialitate.

De asemenea, reprezentanții MAE au aflat de caz și au contactat victima.

Ambasada României la Ankara are cazul în atenție și a luat legătura atât cu cetățeana română, cât și cu conducerea hotelului din Antalya în care s-a produs incidentul.

Reprezentantul misiunii diplomatice i-a recomandat cetățeanului român să se interneze într-o unitate medicală pentru verificări și să informeze poliția locală cu privire la incident.

Misiunea diplomatică menține legătura cu cetățeanul român, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară în limita competenței legale”, precizează și reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe.

Comentarii Facebook