Sambata 5 Decembrie

CLUJ: Un bărbat s-a sinucis după ce un șofer i-a lovit câinele și i-a cerut bani de dauneUn bărbat din comuna clujeană Câțcău a fost găsit spânzurat, zilele trecute, în podul casei.

Vecinii acestuia susțin că omul era foarte stresat şi deprimat în ultima vreme, din cauză că avea de plătit daune unei persoane.

Câinele bărbatului a fost lovit de o maşină, iar şoferul i-ar fi cerut bani pentru reparaţii. De atunci, săteanul a intrat în depresie şi a fost internat, timp de o săptămână, şi la psihiatrie. Medicii i-au prescris un tratament şi l-au lăsat acasă, scrie dejeanul.ro.

Totuși, la scurt timp, acesta a fost găsit spânzurat.

„La data de 26 iulie, în jurul orei 09:45, poliţia a fost sesizată, prin apell 112, despre faptul că în localitatea Muncel, judeţul Cluj, un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din localitatea Săcălăşeni, judeţul Cluj, a fost găsit decedat în podul unui imobil.. Poliţiştii s-au deplasat la adresa indicată şi au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind constatat decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei. În cauză se fac cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia”, potrivit IPJ Cluj.

.

Comentarii Facebook