Accident între două mașini pe un drum din Cluj. Un BMW a zburat prin lanurile de porumb VIDEO



Un accident rutier destul de violent a avut loc, joi seară, pe DN 1C, pe raza localității Cășeiu. În incident au fost implicate doupă autoturisme, unul dintre ele ”zburând” câteva sute de metri prin două lanuri de porumb.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 22:30, între localitățile clujene Urișor și Cășeiu. Un tânăr aflat la volanul unui autoturism BMW, care gonea cu mare viteză pe șosea dinspre Dej spre Cășeiu, a intrat în depășirea unui alt autoturism aflat în fața lui, însă a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus, scrie someseanul.ro.

Astfel, dacă autoturismul înmatriculat în Maramureș s-a oprit la doar câteva zeci de metri de locul impactului, după ce i-a sărit roata din stânga față, BMW-ul și-a continuat deplasarea pe contrasens, a părăsit carosabilul, după care și-a făcut cale prin două lanuri de porumb, oprindu-se într-un final, pe un teren cu cartofi, la câteva sute de metri de locul impactului.

Șoferul din Maramureș a fost rănit, fiind preluat de o ambulanță și transportat la spital, iar tânărul din BMW a reușit să scape fără nicio zgârietură.

Conform unchiului șoferului din BMW, acesta face parte dintr-o familie care vinde pepene în Cășeiu, iar rudele l-au trimis la Dej să cumpere ceva de mâncare. În momentul accidentului, acesta se grăbea să se întoarcă la Cășeiu.

Polițiștii au efectuat cercetări la fața locului și au deschis dosar penal în acest caz, tânărul fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă


Comentarii Facebook