Clujean șocat de cât costă o bere la Jazz in The Park, ediția de toamnă: ”Ai nevoie de credit bancar să ieși în oraș!” - FOTO


Festivalurile Clujului s-au înmulțit ca ciupercile și deja se fac câte două ediții pe an, așa cum se întâmplă acum la Jazz in the Park. A fost o ediție la început de vară și acum urmează a doua, de toamnă.

Prețurile sperie lumea deja. O bere la festival a ajuns să coste 17 lei, extrem de mult pentru bugetul tot mai redus al oamenilor. ”Festivalurile ar trebui să fie locuri unde să mergi să te bucuri, nu să te uiți la buzunar. Deja ai nevoie de credit bancar de nevoi personale ca să ieși în oraș”, a spus un festivalier. Acesta a adăugat că prețurile la mâncare sunt în jur de 50 - 60 de lei. 

Acesta a precizat că înțelege că organizatorii au pierdut bani în pandemie, dar ce ”vină avem noi. Practic te fac să nu mai mergi”.

Prețul normal pentru o bere care costă de fapt 3 lei în magazin și maxim 2 lei la producător ar fi de maxim 11 lei. Lăcomia a pus, însă, stăpânire pe toate festivalurile, barurile și localurile din oraș, pe principiul e eveniment privat / afacere privată punem ce preț vrem.


WhatsApp Image 2023-09-01 at 16.40.19.jpeg

Un suc costa 14 lei.

79275e1f-a7d0-43bd-b9a4-efd9a952eb29.jpeg

Un alt clujean a spus ca a plătit 60 de lei pe 200 de ml de vin.

IMG_8147.jpeg

Comentarii Facebook