Descoperire tragică într-un apartament din Cluj-Napoca. Un bărbat a sesizat polițiștii clujeni prin apel la 112


Descoperire tragică într-un apartament din Cluj-Napoca. Trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă de 51 de ani a fost descoperit în dimineața zilei de vineri. Aceasta prezenta urme de agresiune, spun polițiștii clujeni.

„La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 08.50, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 74 de ani, cu privire la faptul că într-o locuință situată în municipiul Cluj-Napoca a găsit, în cursul dimineții, o femeie de 51 de ani, decedată, care prezenta urme de agresiune.

În acest context s-a întocmit o echipa complexă, formată din polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, care au procedat la efectuarea cercetării la fața locului”, anunță IPJ Cluj.

În prezent se desfășoară activități de cercetare pentru a se stabili circumstanțele în care a survenit decesul persoanei.

Citește toate detaliile acestui incident aici: Tragedia de pe strada Rodnei din Cluj-Napoca, între accident și crimă. Surse din anchetă: „Nu sunt martori, dar există suspiciuni”


Comentarii Facebook