Clujean de 19 ani, prins la volan fără permis. Un prieten i-a dat mașina, știind că nu are voie să conducă



Polițiștii clujeni au depistat, azi-noapte, un conducător auto care se afla la volanul unui autoturism cu toate că nu deținea un permis de conducere.

La data de 15 mai a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secția 4 Poliție, au depistat un tânăr, de 19 ani, din comuna Geaca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Arinilor, din Cluj-Napoca, neavând permis de conducere pentru nicio categorie”, informează IPJ Cluj.

De asemenea, în autoturism a fost identificat un tânăr, de 21 de ani, din comuna Cătina, care i-ar fi încredințat celuilalt tânăr autoturismul pentru a-l conduce, în pofida faptului că îi era cunoscut faptul că acesta nu avea permis.

Oamenii legii efectuează acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane care nu are permis, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook