Clujean condamnat la 7 ani de închisoare. Și-a omorât vecinul de Crăciun, pentru că i-a cerut să dea muzica mai încet


Un clujean a fost bătut și a murit, în 2019, după ce s-a dus la un vecin să îi ceară să dea muzica mai încet. Atacatorul a fost condamnat la 7 ani de închisoare. 

În a doua zi de Crăciun, în 2019, un clujean de 40 de ani l-a bătut pe vecinul care a îndrăznit să-i spună că e muzica prea tare. Cel lovit a căzut și a dat cu capul de beton.

După 3 luni de stat în comă, victima a murit. 

În 17 decembrie 2021, Curtea de Apel Cluj l-a condamnat pe agresor definitiv la 7 ani închisoare cu executare pentru lovituri cauzatoare de moarte și a acordat daune morale către cei doi fii ai victimei de 50.000, respectiv 60.000 euro. Agresorul și-a recunoscut vina și a beneficiat de reducerea sentinței. 

Instanța a reținut că ”la data de 26.12.2019, în jurul orei 12.00, inculpatul E.E se afla la locuinţa de domiciliu situată în Gherla,  la un volum mare. Nemulţumit de acest aspect, vecinul său P.I. s-a prezentat la uşa inculpatului cerându-i să dea muzica mai încet, între cei doi iscându-se o ceartă. În acest context, inculpatul i-a aplicat o lovitură cu palma ori pumnul victimei la nivelul feţei, cauzând căderea acesteia peste un suport de haine (...)”.

O altă martoră ”a observat cum inculpatul i-a dat o palmă peste faţă victimei, aceasta nu a căzut, dar s-a dezechilibrat şi s-a dus puţin în spate. Victima a încercat să-l lovească pe inculpat cu mâna dar nu a reuşit, astfel că inculpatul nervos şi înjurând, s-a apropiat de el şi l-a lovit cu pumnul în faţă. În urma acestei lovituri, victima a căzut pe spate şi s-a lovit cu capul de podeaua de ciment”, scrie Clujust.ro.

Comentarii Facebook