CLUJ: Un tânăr a fost bătut crunt și lăsat inconștient pe stradă, din cauza fostei iubite. Se află în stare gravă la spital


Un tânăr a ajuns în stare gravă la spitalul din Gherla după ce a fost bătut crunt de trei tineri pe stradă.

Incidentul a avut loc vineri noaptea spre sâmbătă în localitatea clujeană Nicula. Unul dintre agresori, care i-a aplicat victimei loviturile cele mai grave, a fost arestat preventiv și este cercetat penal pentru tentativă de omor.

Victima este un tânăr originar din județul Sălaj, dar care lucrează în zona orașului Gherla.

Scandalul a pornit pe fondul unor discuții despre o fată, dar și a alcoolului, după cum precizează surse din rândul anchetatorilor. Tânărul a fost bătut cu bestialitate de cei trei agresori și lăsat să zacă inconștient pe stradă, scrie ziarulclujean.ro. Fata de la care a pornit scandarul se pare că a fost iubita victimei, iar acum este iubita unuia dintre agresori.

Rănit extrem de grav, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Gherla. Medicii de la această unitate medicală au decis că cel mai bine pentru tânăr este să fie transferat la Spitalul de Urgență Cluj-Napoca.

În cauză, procurorul anchetator din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj a pus în mişcare acţiunea penală împotriva agresorilor, Ionuț Butuza fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. Încadrarea faptei este de tentativă de omor.

În baza art. 226 şi art. 223 alin. 2 Cod procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului B.T.S.I., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 26 noiembrie 2017 şi până la data de 25 decembrie 2017, inclusiv.”, precizează judecătorii de la Tribunalul Cluj.

Comentarii Facebook