CLUJ: Un șofer RUPT de beat la volan a cauzat un accident rutier. S-a ales cu dosar penal


Polițiștii clujeni au depistat, joi seară, un conducător auto care se afla la volan deși se afla într-o stare avansată de ebrietate. Acesta a cauzat și un accident rutier.

La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 17:40, un bărbat, de 46 de ani, din Dej, în timp ce conducea autoturismul pe raza municipiului Dej, dinspre strada Libertății spre Gara CFR Dej, ajungând pe strada 1 Mai, pe fondul consumului de alcool a pătruns parțial pe sens opus, intrând în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 62 de ani, rezultând avarierea celor două autovehicule”, informerază IPj Cluj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest de către poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Dej, rezultând o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la unitatea medicală, însă a refuzat testarea recoltarea probelor biologice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută de Codul penal. 


Comentarii Facebook