Miercuri 28 Septembrie

CLUJ: Un bărbat a fost bătut cu sălbăticie în stradă. A fost lovit cu bâtele până a ajuns în comă VIDEOUn bărbat de 46 de ani, din Dej, a fost bătut cu sălbăticie de trei tineri, joi dimineață, de către trei tineri din oraș, până a ajuns în comă.

Incidentul a avut loc joi dimineața între orele 4 și 5 pe strada Nicolae Titulescu din Dej. Cineva a anunțat poliția că în apropierea Sălii Sporturilor din oraș, un bărbat zace pe asfalt după ce mai multe persoane au coborât dintr-o mașină și i-au aplicat multiple lovituri cu bâtele până când bărbatul, lipsit de apărare, a rămas lat pe asfalt. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție dar și o ambulanță, care l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la Spitalul Municipal Dej. Deoarece rănile suferite de acesta pe aproape toată suprafața corpului au fost extrem de grave, după ce a primit îngrijiri la Dej a fost transferat la un spital din Cluj-Napoca. În acest moment, bărbatul este internat la Clinica de Chirurgie 1 a Spitalului Județean, având ambele picioare și o mână fracturate, dar și un traumatism cranio-cerebral extrem de puternic, ceea ce i-a făcut pe medici să îi provoace coma indusă, pentru a-i proteja creierul, scrie dejeanul.ro.

Din primele informații, cei patru s-ar fi certat în noaptea respectivă, ar suspecții intenționau să îl caute pe bărbat acasă pentru a se răzbuna, dar l-ar fi întâlnit în timp ce se deplasa spre domiciliu.

În scurt timp de la incident, polițiștii dejeni au deschis o anchetă și au căutat până și cele mai mici indicii care îi puteau duce la prinderea autorilor. După o muncă continuă de peste 36 de ore, oamenii legii din Dej sprijiniți de cei de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Cluj au reușit să afle că au fost trei agresori. În această seară, polițiștii împreună cu mascații Serviciului de Intervenții și Acțiuni Speciale au reușit să îi prindă pe doi dintre cei trei suspecți, fiind vorba de un taximetrist din Dej, care a fost încătușat direct în stația de TAXI, dar și pe fratele acestuia, care a fost săltat într-o garsonieră de pe Aleea Lalelelor din cartierul Dealul Florilor. Cel de-al treilea încă este căutat de polițiști.

Agresorii sunt acum cercetați pentru vătămare corporală gravă, și cel mai probabil vor fi reținuți în această noapte, după care prezentați procurilor și mai apoi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.


Comentarii Facebook