CLUJ: Tâlhar de 19 ani reținut de polițiști după ce a agresat o femeie și a încuiat-o în propria casă


Poliţiştii din Huedin au depistat și reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 19 ani din Huedin, judeţul Cluj, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

”La data de 13 septembrie a.c., poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale Huedin au identificat şi reţinut un tânăr de 19 ani din oraşul Huedin, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de „tâlhărie calificată”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, tânărul respectiv, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 15.30 a fost surprins într-o locuinţă de pe strada B.N. Antal din oraşul Huedin, de către proprietara acesteia. Pentru a-şi asigura scăparea, tânărul a folosit forţa fizică împotriva femeii pe care a împins-o, aceasta căzând pe jos în interiorul locuinţei, a luat cheile de la uşa de acces şi a încuiat partea vătămată în casă părăsind locul faptei. Ulterior comiterii faptei, partea vătămată a sesizat organele de poliţie reclamând şi sustragerea unor bijuterii din locuinţă.

Poliţiştii Compartimentului Judiciar Huedin au reuşit în urma investigaţiilor efectuate, identificarea şi reţinerea pentru 24 de ore a persoanei bănuite a fi prezumtivul autor al faptei.

La expirarea perioadei de reţinere, tânărul va fi prezentat în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi în vederea luării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Comentarii Facebook