Șulea, supărat pe floreștenii care distrug coșurile de gunoi și parcurile de joacă: Unii fac exerciții de kung fu cu ele



Primarul comunei Florești, Horia Șulea, s-a supărat pe floreștenii care continuă să distrugă coșurile de comun din localitate.

Conform lui Șulea, coșurile de gunoi ajung să fie rupte atât de des încât ”cei ce la Curtea de Conturi se minuneaza de cate ori le-am schimbat”.

Cu aceeași situație se confruntă și în parcurile de joacă, unde mobilierul și aparatele sunt vandalizate periodic.

Am ajuns o natie de oameni cu drepturi nu si cu obligatii ! Spiritul civic e sublim in online, la nivel declaratic, dar lipseste cu desavarsire in realitate la multi ! Nu generalizez, si imi scot palaria in fata celor pentru care spiritul civic e un mod de a fi.

In ultimii ani am schimbat cosuri de gunoi stradale cu duiumul. Cei ce la Curtea de Conturi se minuneaza de cate ori le-am schimbat! Unii fac pe ele exercitii de kung fu, altii le doboara cu pumnul, altii efectiv le rup. Apoi ne plangem ca vai vai e mizerie! De parca in casa cand mananci in sufragerie arunci pe jos mizeria, ca deh, nu e cosul de gunoi la 10 cm de mana !

In parcurile de joaca, mobilierul si aparatele se rup de zici ca sunt din foita de staniol. Se rup...SUNT RUPTE SI DISTRUSE! Ca sa nu mai vorbesc de mormanele de coji de seminte. Toate acestea inseamna ca mii de floresteni sunt privati de a se bucura de acele aparate, de acele leagane, de acele dotari. Repararea lor se va face. Dar, unu – cost. Si doi – dureaza. Pt ca ne place au ba, e vorba de birocratie, de legi, de normative ce trebuie respectate, de avize...birocratia e in floare ! Nu merge ca la o firma privata! Dai un ordin si se executa in doi timpi si o miscare !”, a scris Horia Șulea pe Facebook.

Comentarii Facebook