Cluj: S-a urcat beat la volan, iar acum femeia din dreapta lui se află în spital


Un bărbat de 40 de ani, din comuna Aluniș, s-a urcat la volanul mașinii, în ciuda faptului că a consumat alcool, a făcut accident la intrare pe DN1 C, iar femeia care era în mașină cu el a fost transportată la spital.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism, un bărbat de 39 de ani, din comuna Unguraş, care se deplasa pe DN1 C, din direcţia Cluj-Napoca  spre Dej, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Aluniş, care ar fi pătruns pe DN1 C de pe un drum lăturalnic. 

În urma impactului, o femeie de 30 de ani, din municipiul Dej, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani,  a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. 

Testarea cu aparatul etilotest a bărbatului de 40 de ani, a relevat o concentraţie de 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, a transmis IPJ Cluj.

Comentarii Facebook