Miercuri 24 Aprilie

Cluj: Dovada că nu se puteau face programări online pentru parcare pe serverele Primăriei. De asta oamenii au făcut cozi - FOTO


Clujenii nu s-au putut programa online pe serverele Primăriei Cluj-Napoca, așa cum i-a invitat primarul Emil Boc, care a vrut să evite formarea cozilor.

Serverele de programări trebuiau să se deschidă luni, 4 ianuarie, la ora 8.00, o dată cu ghișeele Primăriei Cluj-Napoca. Lucrurile nu au mers așa cum a promis Emil Boc, iar serverele s-au deschis numai la ora 8.27, în timp ce cererile pentru un loc de parcare s-au depus fizic de la ora 8.00. Pentru că sistemul funcționează pe principiul ”primul venit, primul servit”, cei care au depus fizic cererile au fost favorizați și au șanse mult mai mari de a primit un loc de parcare în cazul în care la finele lunii martie se vor elibera unele. 

Clujenii s-au înghesuit pentru a prinde un loc de parcare și spun că nu funcționează aplicația online. Care este adevărul

Și așa a mers serverul primăriei azi, 04.01 2021, de la 7.59AM pana la 8.27 AM, ca sa nu mai zic ca suntem în secolul 21.

În fiecare an merge așa. Și sunt convins ca neamurile domnilor din Primăria Cluj nu au probleme de-astea! Poate abordati subiectul asta cândva, în viitorul apropiat!”, ne-a reclamat un cititor.

unnamed.jpg

Comentarii Facebook