Clujenii s-au înghesuit pentru a prinde un loc de parcare și spun că nu funcționează aplicația online. Care este adevărul


Sute de clujeni au stat la cozi ca pe vremea lui Ceaușescu, pentru a prinde un loc de parcare. 

Sute de persoane au format cozi în faţa Primăriei, luni, 4 ianuarie, pentru a depune cererile pentru obţinerea unui loc de parcare. Chiar dacă procedura poate fi făcută şi online, oamenii vor să vadă cu ochii lor că dosarul a fost înregistrat la ghişeu.

Stăm aici ca pe vremea lui Ceaușescu. Și atunci stăteam de seara până dimineața pentru a fi siguri că prindem produsele care veneau rar”, a spus o clujeancă.

Îmi trebuie loc de parcare. trebuie să venim să îl prindem. Am încercat online, dar nu țin serverele Primăriei, din păcate”, a spus altcineva.

Se pare, totuși că că aplicația funcționa, dar depunerile au fost acceptate numai de la ora 8.00, o dată startul depunerilor fizice, pentru ca toți aplicații să aibă aceleași șanse. 

În ciuda faptului că Primăria a pus la dispoziție produse online, care sunt absolut echivalente serviciilor fizice oamenii încă doresc să vină și fac acest efort din prima zi a anului pentru a fi siguri că au prima cerere depusă de pe strada lor pentru a avea șansa de a primi un loc de parcare”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

Oamenii vor afla dacă au primit un loc de parcare la finele lunii martie, dacă proprietarii actuali renunță la locul lor sau nu își mai achită taxele din alte motive.

Comentarii Facebook