CLUJ: Polițiștii au ieșit la vânat de vitezomani! Câți șoferi au rămas fără permis în doar câteva ore


Polițiștii clujeni au desfășurat, luni dimineață, o serie de contriale de amploare pe mai multe tronsoane rutiere din județ, pentru a depista șoferii care circulă cu viteză excesivă.

La data de 4 ianuarie a.c., în intervalul orar 10.00 - 15.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au desfăşurat o acţiune în vederea prevenirii evenimentelor rutiere generate de depăşirea vitezei legal prevăzute şi efectuarea unor depăşiri neregulamentare”, infomrează IPJ Cluj. 

Poliţiştii au acţionat pe DN1C E576 pe tronsonul de drum Jucu – Răscruci -Bonţida şi pe DN 16, pe tronsonul Apahida – Mociu. 

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost depistaţi 26 de conducători auto care se deplasau cu o viteză neregulamentară, faţă de 11 dintre aceştia fiind luată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, ca urmare a depăşirii vitezei prevăzute de lege cu peste 50 km/h. 

Totodată, poliţiştii au depistat un conducător auto  în timp ce efectua o depăşire neregulamentară, acestuia fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile. 

Pentru alte abateri săvârşite de către participanţii la trafic, au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale conform OUG 195/2002R. 

Comentarii Facebook