Cluj Arena prezinta fisuri! FOTO de la inaugurarea stadionului STIREA CITITORULUI

 

Abia inaugurat, stadionul Cluj Arena prezinta deja fisuri, dupa cum a semnalat un cititor Stiri de Cluj. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, sustine ca totul va fi remediat din banii constructorului.

 

"Inaugurare cu mult fast si fisuri (n.red. Foto 2)... Poza este facuta in peluza dinspre raul Somesul Mic, la una dintre grinzile care sustin partea superioara", ne-a scris Adrian C.

 

Alin Tise a mai spus ca, desi stadionul a fost inaugurat, in cadrul procesului de receptie a Cluj Arena vor fi identificate toate defectiunile semnalate. "Nu vom receptiona arena daca nu este in conditii perfecte. Constructorul va trebui sa remedieze toate stricaciunile care apar. In plus, stadionul are o garantie de 2 ani, timp in care totul se repara pe banii ACI", a declarat Alin Tise.

 

Stadionul Cluj Arena a fost inaugurat oficial sambata, 1 octombrie, in cadrul unei ceremonii oficiale la care a participat si premierul Emil Boc. Pe parcursul intregii zile, peste 80.000 de clujeni au vizitat stadionul.

 

Comentarii Facebook