A lovit cu masina o femeie de 85 de ani si a fugit


O femeie de 85 de ani din Huedin a fost lovita de un sofer in timp ce circula pe marginea carosabilului, fiind abandonata acolo.

"In cursul zilei de ieri, 3 septembrie, L. Maria de 85 de ani, in timp ce se deplasa pe marginea partii carosabile pe strada Varga Ecaterina din municipiul Huedin a fost surprinsa si accidentata de catre un autoturism, al carui conducator auto a parasit locul accidentului. Accidentul s-a soldat cu ranirea usoara a pietonului", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Alma Brehariu Bruja. 

Politistii au pornit in cautarea soferului si l-au depistat pe L. Gheorghe de 60 de ani, din Huedin. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care  a indicat o valoare de 0.49 g/l alcool pur in aerul expirat.

Barbatul este cercetat penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0.80 g/l alcool pur in sange si parasirea locului accidentului.

Comentarii Facebook