Cluj Arena - Foc de artificii spectaculos la inaugurarea stadionului! Publicul a fost de Champions League

 

Punctul culminant al ceremoniei de inaugurare a stadionului Cluj Arena a fost focul de artificii de la ora 22.00. Mii de persoane s-au adunat pe noul Templu al orasului, cu gandul la meciurile din Champions League.

 

Stadionul a fost asaltat de curiosi pe parcursul intregii zile. Oficialii Consiliului Judetean Cluj au declarat ca intre orele 14.00 si 20.00, pe portile stadionului au trecut 15.000 de persoane, iar pana la ora 24.00 se asteapta ca cifra sa se dubleze.

 

Inaugurarea Cluj Arena a inceput la ora 11.00, cu o ceremonie oficiala, lipsita de fast, in care au vorbit oficialitatile. Festivitatea a fost marcata de gestul lipsit de diplomatie al oficialilor Consiliului Judetean Cluj, care nu l-au invitat pe primarul Sorin Apostu intre invitatii care au tinut discursuri, precum Emil Boc, Elena Udrea, mitropolitul Andrei, episcopul Florentin Crihalmeanu, rectorul UTCN Radu Muntean si prefectul Florin Stamatian etc.

 

La final, premierul Emil Boc, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, si legenda U Cluj, Remus Campean, au executat cateva lovituri de la 11 metri.

 

Evenimentele speciale de pe Cluj Arena continua in 8 si 9 octombrie, cand vor avea loc concertele Scorpions si Smokie, iar in 11 octombrie se va juca meciul amical intre U Cluj - Kuban Krasnodar.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Alex-Iulian Gaspar

 

Vezi si...

Emil Boc, fotbalist pe Cluj Arena! Premierul a executat primul penalty, dar a ratat FOTO si VIDEO

Cluj Arena, inainte de ianugurare! Imagini spectaculoase FOTO

Emotie de suporter: "Hiena" a plans cand a vorbit de Cluj Arena VIDEO

Comentarii Facebook