Luni 26 Septembrie

Cluj: Accident grav cu 3 mașini și un atelaj hipo. 2 minori au ajuns la spital - FOTO


Un accident rutier a avut loc, în jurul orei 6 dimineața, între Gilău și Florești. În urma impactului, 2 minori, care se aflau pe un atelaj hipo, au ajuns la spital.

WhatsApp Image 2021-12-01 at 12.29.06.jpeg

WhatsApp Image 2021-12-01 at 12.29.07.jpeg

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 06.16 pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe DN1 E60, în care au fost implicate 3 autovehicule si un atelaj hipo.

Din primele informații, prima coliziune s-ar fi produs între un autovehicul condus de o femeie de 51 de ani, din Gilău, și un atelaj hipo condus de un tânăr de 16 ani, din Florești, ambele din direcția Gilău spre Florești.

În urma impactului, atelajul hipo ar fi fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autovehicul, condus de o femeie de 41 de ani, ulterior revenind pe sensul inițial de deplasare, intrând în coliziune cu un al treilea autovehicul, condus de un bărbat de 52 de ani.

Urmare a evenimentului produs, tânărul de 16 ani, alături de un alt minor, pasager în atelajul hipo, au fost transportați la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Testările efectuate cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Comentarii Facebook