Sambata 1 Octombrie

Pivariu, mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României: „Această zi reprezintă un eveniment unic”


Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României:

La mulți ani, România! La Mulți Ani, românilor de pretutindeni! La Mulți Ani, Florești!

Dragi floreșteni, am ajuns cu bine și la acest moment cu adevărat emoționant din an în care cinstim eforturile acelor oameni care, de-a lungul istoriei, au avut un vis pentru care au fost gata să se jertfească, acei oameni care au crezut cu tărie într-o Românie unită, acei patrioți care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918!

Anul acesta, din fericire, avem prilejul de a organiza un eveniment restrâns, cu respectarea tuturor normelor în vigoare, prin care să marcăm această zi importantă din istoria României. Evenimentul se va încheia cu defilarea a 30 de militari, care fac parte din U.M. 01463 Regimentul 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureşanu”, alături de garda de onoare și comandantul gărzii, în zona Monumentului Eroilor de lângă Primărie.

Să nu uităm că această zi reprezintă un moment unic, special, marcat de recunoștință, solidaritate și speranță. Este ziua în care rememorăm și cinstim jertfa strămoșilor noștri, care au găsit curajul să lupte pentru constituirea Statului Național Român!

La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!”, a transmis Pivariu floreștenilor.

Comentarii Facebook