Cinema City isi cere scuze de la tinerii cu insuficienta renala umiliti in repetate randuri: "Regretam ce s-a intamplat"


Reprezentantii Asociatiei pentru Solidaritate si Empatie "Claudia Safta" au facut pace cu Cinema City in urma scandalului care a luat o amploare nationala si in care mai multi tineri cu insuficienta renala au fost umiliti.

 

Tineri cu insuficienta renala cronica, umiliti la Cinema City Cluj UPDATE

 

"Regretam faptul ca din cauza unor deficiente de comunicare si organizare, tinerii care au fost invitatii nostri la Cinema City Cluj-Napoca au avut parte de situatii neplacute care le-au produs disconfort si ne prezentam scuzele fata de acestia. Am luat legatura cu toti factorii responsabili, am stabilit care au fost cauzele care au condus la aceasta situatie si ne-am angajat sa luam toate masurile necesare pentru a preintampina pe viitor aparitia unei situatii asemanatoare", declara reprezentantii Cinema City Romania.

"Asociatia pentru Solidaritate si Empatie "Claudia Safta" accepta invitatia  Cinema City de a participa la instruirea personalului din cinematografele operatorului pentru a optimiza calitatea serviciilor  oferite  persoanelor cu nevoi speciale care aleg sa le fie oaspeti. Apreciem de asemenea promptitudinea cu care au reactionat reprezentantii Cinema City Romania impreuna cu conducerea Iulius Mall Cluj pentru a remedia imediat problemele aparute la cinematograful clujean astfel incit pe viitor nici o persoana care este dependenta de un scaun cu rotile sa nu fie supus unui tratament nedemn", declara reprezentantul Asociatiei.

"Dorim sa asiguram toate persoanele care doresc sa vina la cinematografele noastre ca vom oferi in continuare cele mai bune facilitati, cele mai moderne tehnologii si o mai buna calitate a serviciilor pentru o experienta cinematografica la standarde internationale", au adaugat reprezentantii Cinema City.

Cele doua organizatii au anuntat ca vor derula o serie de proiecte comune.

Comentarii Facebook